NEDERLAND - RUSLAND 2013 BOEK

HET GROTE NEDERLAND  -  RUSLAND  2013  BOEK

 

 

Dit veelomvattende boekwerk is opgenomen in het officiële programma van het bilaterale jaar Nederland – Rusland 2013.

 

Op 07 december 2012 vond tijdens het "Congres Internationaal Ondernemen" in de Hermitage te Amsterdam de officiële en succesvolle eerste presentatie in Nederland plaats.

 

Op 10 december 2012 vond tijdens het "Congress International Business and Education" in de Lomonosov universiteit in Moskou de officiële en succesvolle eerste presentatie in Rusland plaats.

 

Dit toonaangevende werk is reeds voor velen een uitstkend (relatie)geschenk gebleken. 

 

Ter gelegenheid van het vriendschapsjaar is HET GROTE  NEDERLAND  –  RUSLAND  2013  BOEK uitgegeven. Het boek is gepubliceerd in de vorm van een geschenkboek bestaande uit 322 glossy pagina's, met een luxe harde kaft en een gelimiteerde oplage. Het boek kan gezien worden als een toonaangevend naslagwerk over de Nederlands – Russische relaties.

 

Naast bilaterale geschiedenis, cultuur en politiek, komt ook het alledaagse leven in de regio’s van beiden landen duidelijk naar voren. Naast de drie grote hoofdartikelen treft u een 50-tal korte artikelen, geografische kaarten, statistieken, nuttige adressen en een overdaad aan prachtige illustraties en foto's aan. Een lust om te lezen en te bekijken.

 

Aan de samenstelling van het boek hebben, naast professionele experts op dit gebied, ook o.a. "young professionals" van Fontys Hogeschool, faculteit voor journalistiek in Tilburg en van Lomonosov Moscow State University, faculteit voor journalistiek hun bijdragen geleverd. Intotaal hebben 50 personen, gedurende een jaar, hun medewerking verleend aan de totstandkoming van dit boek.

 

Het boek opent uw venster naar het andere land!!

 

Wilt u het boek bestellen? Voor uzelf, uw familie, uw vrienden of voor uw (zaken)relaties?

Ga dan naar de website www.ruslandboek.nl en bestel online of gebruik het bestelformulier hieronder.

 

U kunt het boek nu ook met uw eigen gepersonifeerde pagina bestellen! 

Neem daarvoor contact met ons op: contact@ruslandboek.nl

 


Voor algehele informatie:

contat@ruslandboek.nl

+31 - 639 - 32 65 60